Kuala Lumpur

Hej! 
Nu har det varit alldeles för länge sedan sist. Men våra dagar har varit alldeles fullproppade så vi har inte haft tid att skriva! 

De sista dagarna i Ao Nang hängde vi på stranden, gick på massage, klippte oss, åt gott, osv. Sista kvällen åkte vi till flygplatsen i Krabi Town! Där skulle vi spendera natten. Vilket ju var enklare sagt än gjort. Men 13 låååånga timmar senare gick planet till Kuala Lumpur! 

Vi är väldigt nöjda med vår tid i Thailand! Det som vi haft mest problem med är tyvärr thailändarna. För dem handlar allt om pengar, pengar och pengar. De kan vara så fruktansvärt otrevliga. Tyvärr har vi inte träffat många thailändare som har varit trevliga. 

Kuala Lumpur var en riktigt härlig stad! Väldigt fin, väääldigt trevliga människor, billig mat, shopping osv. 

Under våra dagar där promenerade vi runt en massa. Vi besökte China Town, Little India, Bird Park, Petrona Twin Towers, Batu Caves, central market, osv! Väldigt roligt! Vi gick också på bio två gånger då det var så billigt. 

Dessvärre lyckades jag (Emilia) bli matförgiftad vilket såklart tog bort en hel del tid från vår vistelse i staden. Som pricken över i:et så lyckades jag också trilla mitt i gatan och skrapa upp ena knät rejält, och stuka den andra foten riktigt rejält... :( det gjorde/gör hemskt ont. Framförallt i foten. Men det kunde ha varit värre. Tänk om jag hade brutit den?!

Men som sagt, Kuala Lumpur var vi verkligen imponerade av. Riktigt fin och välskött stad! Vi tyckte mycket mer om Kuala Lumpur än Bangkok. 

Dagen efter olyckan skulle vi åka vidare till Singapore. Detta var inte det enklaste! För hade jag varit hemma så hade jag helt klart behövt kryckor. Men här är det bara att ta på tiger balsam, ta på bandage, snöra på skon och traska på i min egen låååångsamma och haltande takt. Men efter ca 9 h resa så var vi tillslut framme i Singapore!

// 

Sorry guys.. For some stupid reason, all I translated to English was deleted. I'll do it again tomorrow, cause now I'm too tired.

Ao Nang





Mmm cold food at the airport 

Trying to sleep 


At least someone got some sleep :)

Our hotel in Kuala Lumpur!

The beautiful bird park! 







Haha!

China town 



Petrona Twin Towers!


Auchhhhhh! On the way to our hotel in Singapore.